ΔΩΡΕΑ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

| Νέα του Δήμου
ΔΩΡΕΑ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ


Στο πλαίσιο των εξαιρετικών σχέσεων αλλά και της συνεχούς συνεργασίας των δύο πλευρών, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce, Deree, Alba) προχώρησε στη δωρεά ενός σημαντικού αριθμού αντιγριπικών εμβολίων προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.


Μπορεί την δεδομένη χρονική στιγμή η πανδημία του κορωνοϊού να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως οι πολίτες οφείλουν να προστατεύονται από κάθε υγειονομική απειλή. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί θερμά το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για την προσφορά του αυτή, με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής να δηλώνει:


«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος που για μία ακόμα φορά δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία και το κοινωνικό του πρόσωπο. Για μία ακόμα φορά το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος αποδεικνύει στην πράξη τις άρρηκτες σχέσεις που έχει δημιουργήσει εδώ και δεκαετίες με την πόλη μας, με την Αγία Παρασκευή και δεσμευόμαστε και εμείς από την μεριά μας πως θα κάνουμε ότι χρειαστεί προκειμένου να καλλιεργήσουμε μια πιο δυνατή, πιο βαθιά και πιο επωφελή σχέση προς όφελος των δημοτών μας αλλά και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software