ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Τ. Ε.Ε.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα του Δήμου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Τ. Ε.Ε.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος (Π.Τ.) Αγίας Παρασκευής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενημερώνει ότι είναι σε εξέλιξη η δράση του πρός ενίσχυση του χειμαζόμενου ιδρύματος Στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής.


Ήδη έχουν παραδοθεί στην Στέγη Γερόντων υλικά καθαρισμού και υγιεινής , μη συνταγογραφούμενα φάρμακα , επίσης έχουν παραδοθεί τρόφιμα (γάλατα, ζυμαρικά, ρύζι κλπ), ρουχισμός κλπ. και είναι προς υλοποίηση σοβαρή δωρεά σε κρεατικά.

Σας γνωρίζουμε, ότι η δράση μας αυτή προβλέπεται να ολοκληρωθεί την 10η Δεκεμβρίου 2020 και καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να συνδράμει, είτε είναι φυσικό πρόσωπο είτε συλλογικός φορέας, να επικοινωνήσει προς τούτο με την κα Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα στο τηλ. 6946766430

Προς βοήθεια όσων έχουν δυνατότητα να συνδράμουν με χορηγία τους προς την Στέγη Γερόντων παραθέτουμε τον παρακάτω κατάλογο αναγκών:

Σε ένδυση (πετσέτες, σεντόνια, νυχτικά, φανέλες, κλπ),

Σε καθαριστικά...(χλωρίνες, απορρυπαντικά κουζίνας και πλυντηρίου, σαπούνια, οδοντόκρεμες, χαρτιά κουζίνας, χαρτιά υγείας, απολυμαντικάκλπ είδη)

Σε τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες ντομάτας, λάδι, ζάχαρη, γάλατα, κρεατικά,κλπ),

Σε φάρμακα ευρέως φάσματος μη συνταγογραφούμενα.

Εκ του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Αγίας Παρασκευής του Ε.Ε.Σ.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software