ΟΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ

| Νέα του Δήμου
ΟΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ

 

Οι Ανιχνευτές του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής (έφηβοι 15-17) στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιούν κάθε χρόνο εντάσσουν και το στοιχείο του υπηρετείν. Η δράση προσφοράς δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε κι από αυτό το τετράμηνο καθώς λόγω των δύσκολων συνθηκών που διανύουμε ορισμένοι συνάνθρωποί μας μας έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη.


Σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Αγ. Παρασκευής θα οι πρόσκοποι θα συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης για τη Στέγη Γερόντων του δήμου. Η δομή αυτή φιλοξενεί ηλικιωμένους συνδημότες μας.

Γι' αυτό, το Σάββατο 05/12/2020 μεταξύ 17:00 και19:00 στη λέσχη Προσκόπων (Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1, κτήριο Προσκόπων) θα βρίσκονται δύο από τους Ανιχνευτές που οργανώνουν τη δράση μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και θα περιμένουν με μεγάλη χαρά τους δημότες να συνδράμουν και εκείνοι στην δράση τους προς όφελος της Στέγης Γερόντων.

Οι ανάγκες της Στέγης είναι:

Σε τρόφιμα (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, κονσέρβες τομάτας, λάδι, γάλατα, κρέατα, ζάχαρη κλπ)

Σε ένδυση (πετσέτες, νυχτικά, φανέλες, σεντόνια, κλπ)

Σε καθαριστικά (χλωρίνες, απορρυπαντικά κουζίνας και πλυντηρίου, χαρτί υγείας και κουζίνας, σαπούνια, οδοντόκρεμες κλπ

Σε φάρμακα.

«Είναι σημαντικό στις αντίξοες συνθήκες των εποχών που διανύουμε να μην ξεχνάμε να μένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας , να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση» ανέφεραν στο τελείωμα της ανακοίνωσή τους οι Ανιχνευτές του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής.

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software