ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ COVID TESTS

| Νέα του Δήμου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ COVID TESTS

Με επιστολή του στον ΕΟΔΥ και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να σταλεί κλιμάκιο της Υπηρεσίας στην κεντρική πλατεία του Δήμου, για την διενέργεια COVID TESTS.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου στον κ. Αρκουμανέα:

«Κύριε Αρκουμανέα,
Ο νέος κορονοϊός μπήκε βίαια στη ζωή μας και έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων μας. Υπό αυτές τις συνθήκες, αποστολή μας είναι να θωρακίσουμε την κοινωνία.

Η κοινωνική απόσταση καθώς και η χρήση μάσκας, εφαρμόζονται στη χώρα μας ως βασικά μέτρα πρόληψης μετάδοσης της νόσου συμπεριλαμβάνοντας την αποφυγή συναθροίσεων και συγχρωτισμού οπουδήποτε. Αναγκαία μέτρα τα οποία δυστυχώς δεν τηρούνται από όλους.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις καθώς και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, παρακαλούμε όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο να στείλετε κλιμάκιο της Υπηρεσίας σας, για διενέργεια Covid tests στην κεντρική πλατεία του δήμου μας.

Αναμένοντας την θετική σας ανταπόκριση».

 

COVID

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software