ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ROTARY CLUB» ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

| Νέα του Δήμου
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ROTARY CLUB» ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ


Ο όμιλος «Rotary Club Agia Paraskevi» προχώρησε σε μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης του κοινωνικού μαγειρείου της πόλης μας.

Η στενή συνεργασία του Δήμου με τους ανθρώπους του ομίλου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη. Κάτι που αποτελεί βασική προτεραιότητα του Δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά και σύσσωμης της δημοτικής αρχής.

Σε συνέχεια του κοινωνικού έργου του ομίλου προς το Δήμο μας , το «Rotary Club» ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του κοινωνικού μαγειρείου προσφέροντας μια σημαντική ποσότητα από διάφορα είδη τροφίμων, για την κάλυψη ακόμα περισσότερων αναγκών.

Την προσφορά αυτή παρέδωσε η πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής Δράσης του Ομίλου Κριστιάνε Βουλφ, στην υπεύθυνη του κοινωνικού μαγειρείου Νεκταρια Ρούφη, για την φροντίδα των απόρων του Δήμου μας, με την υπόσχεση ο όμιλος να συνεχίσει ενεργά το κοινωνικό του έργο.

rotary 3

rotary 2

rotary 1

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software