«ΜΠΛΟΚ» στον καρκίνο του μαστού

| Νέα του Δήμου
«ΜΠΛΟΚ» στον καρκίνο του μαστού


Ο Οκτώβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνου του μαστού. Με αφορμή τον μήνα αυτό και με κεντρικό μήνυμα “Block the Disease” η BD ΕΛΛΑΣ συμμετείχε ως υπερήφανος χορηγός στον φιλικό αγώνα βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο του ΠΑΟΔΑΠ, το Σάββατο (24/10) ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής (ΑΕΑΠ) και του Φιλαθλητικού Ομίλου Βριλησσίων, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Οι αθλήτριες και από τις δύο ομάδες έπαιξαν με ειδική εμφάνιση, με το σλόγκαν «Βlock the Disease» και «Μην Αμελείς!», δείχνοντας την συμπαράστασή τους και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την ευγενική στήριξη της BD ΕΛΛΑΣ προχώρησε στην δωρεάν διάθεση 20 προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού (μαστογραφίες, υπερηχογραφήματα μαστού) σε ανασφάλιστες γυναίκες, ωφελούμενες του Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Βασίλης Ζορμπάς: «Η έγκαιρη διάγνωση μεταφράζεται σε πλήρη ίαση»

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς παρακολούθησε τον αγώνα και μετά το πέρας της εκδήλωσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «H πρόληψη είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχή θεραπεία των περισσότερων ασθενειών, αλλά ειδικά όσον αφορά στον καρκίνο του μαστού γνωρίζουμε ότι η έγκαιρη διάγνωση μεταφράζεται σε πλήρη ίαση. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε μέσα από τη σημερινή, πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη της BD ΕΛΛΑΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες, τα κορίτσια της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής και του Φιλαθλητικού Ομίλου Βριλησσίων που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην αφύπνιση των γυναικών σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης και ο Δήμος μας θα είναι πάντα «παρών» σε δράσεις που στοχεύουν στην προαγωγή της δημόσιας υγείας».
Μανώλης Τριποδιανός: «Στόχος μας η ευαισθητοποίηση όλων των γυναικών»

Από την πλευρά του, ο κ. Μανώλης Τριποδιανός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BDI ΕΛΛΑΣ, σημείωσε: «H φιλοσοφία μας στη BD ΕΛΛΑΣ είναι να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να προάγουμε το χώρο της υγείας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε μια τόσο σημαντική εκδήλωση. Μέσω του αθλητισμού και ειδικά του γυναικείου βόλεϊ, θέλουμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τις μητέρες, τις αδερφές, τις φίλες μας και να ενισχύσουμε την πρόληψη, το πιο δυνατό όπλο κατά του καρκίνου του μαστού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ομάδες βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής, των Βριλησσίων, το δήμο της Αγίας Παρασκευής και όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση  αυτής της εκδήλωσης. Ας κάνουμε όλοι μαζί «μπλοκ» στον καρκίνο του μαστού, «Βlock the Disease».

Η BD ΕΛΛΑΣ, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού συμμετέχει, αλλά και διοργανώνει η ίδια, δράσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, συμβάλλοντας στην προσπάθεια διάδοσης του μηνύματος της έγκαιρης διάγνωσης.

VOLLEY1

VOLLEY2

VOLLEY3

VOLLEY4

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software