ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940

| Νέα του Δήμου
ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940

Υπό το καθεστώς των νέων δεδομένων που έχει επιφέρει στην χώρα μας η πανδημία του κορονοϊού, εορτάστηκε η ιστορική επέτειος τους «ΟΧΙ» στην Αγία Παρασκευή.

Χωρίς παρελάσεις και με την παρουσία ελάχιστου κόσμου (λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης της πανδημίας) η πολιτική ηγεσία του Δήμου, προεξέχοντος του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, τίμησε τους ήρωες του 1940 που θυσίασαν την ίδια τους την ζωή για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του Έθνους μας.

Ο Δήμαρχος έδωσε το παρών στην Δοξολογία που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και ακολούθως, μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων της κεντρικής πλατείας της πόλης. Στεφάνι κατατέθηκε και στο μνημείο ηρωίδας γυναίκας της Πίνδου.

Το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, αλλά και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με την Φιλαρμονική του Δήμου να δίνει την δική της εορταστική νότα, καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων.

28 gia MESA

28giamessaa

28h gia mesa3

28h gia mesa4

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software