Με Επιτυχία η Δράση για τη Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών

| Νέα του Δήμου
Με Επιτυχία η Δράση για τη Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών

OΔήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν τη δράση «Το Παιδί Πάνω απ΄ Όλους», το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορούσε στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών που είναι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών κατά της φτώχιας.

Τη δράση στήριξαν και οργάνωσαν οι Αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Νεολαίας, οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, εθελοντές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και εθελοντές του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Οι διοργανωτές ιδιαίτερα ευχαριστούν τον διαχειριστή του εμπορικού κέντρου Venus και μέλος της ΑΜΚΕ «Δεσμοί Αλληλεγγύης» Παπαϊωάννου Σταύρο, για την παραχώρηση του χώρου και την πολύπλευρη στήριξή του.

Η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση των πολιτών στο κάλεσμα αυτής της δράσης ήταν μεγάλη. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν 30 κιβώτια με σχολικά είδη.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους πολίτες  της Αγίας Παρασκευής για την ανταπόκρισή τους.

ΣΧΟΛΙΚΑ 2

ΣΧΟΛΙΚΑ 3

ΣΧΟΛΙΚΑ 4

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software