Ευχές του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

| Νέα του Δήμου
Ευχές του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Ξεκινά αύριο η νέα σχολική χρονιά, κάτω από πρωτοφανείς για όλους μας συνθήκες. Συνθήκες δύσκολες και εναλλασσόμενες, σε μια κατάσταση αβέβαιη, που δοκίμασε και δοκιμάζει όλους μας: Κράτος, Δήμο, πολίτες.

Ο Δήμος, όσον αφορά στις δικές του υποχρεώσεις προς τη σχολική κοινότητα, στη συντήρηση των εγκαταστάσεων και στην υγιεινή, ανταποκρίθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ωστόσο, υπαρκτό είναι το πρόβλημα της στέγασης της δίχρονης προσχολικής αγωγής για το οποίο, παρ’ ότι  πράξαμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν μέχρι ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι.

Όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ για τη μικρή καθυστέρηση και για τις ευθύνες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, αφού ο ίδιος δεν το κάνει.  Γνώριζε το θέμα από τις αρχές του 2018, αλλά τα τελευταία δυο χρόνια της θητείας του δεν φρόντισε καθόλου για την έγκαιρη επίλυσή του. Σε λίγες ημέρες, όμως, η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί πλήρως.

Εύχομαι σε όλη τη σχολική κοινότητα να έχουμε, με τη βοήθεια του Θεού, μια καλή σχολική χρονιά, χωρίς προβλήματα και με υγεία για όλους.

Και δεν ξεχνάμε: Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Βασίλης Ζορμπάς

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software