Για 2η φορά οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ στον Δήμο

| Νέα του Δήμου
Για 2η φορά οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ στον Δήμο

Τον Δήμο Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά οι Κινητές Μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ως ο Οργανισμός που από τη σύστασή του είναι επιφορτισμένος με τον έλεγχο και την πρόληψη νοσημάτων για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, συνεχίζει την υλοποίηση τού προγράμματος του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του COVID-19, πραγματοποιώντας ελέγχους σε στοχευμένες δομές μέσω των Κινητών Ομάδων.

Αν και η συμμετοχή ήταν εθελοντική, οι εργαζόμενοι του Δήμου, στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους, έσπευσαν πρόθυμα να υποβληθούν στον σχετικό έλεγχο για την ανίχνευση τυχόν ύπαρξης του ιού. Τα αποτελέσματα του ελέγχου αναμένονται εντός δύο ημερών από τη λήψη του δείγματος.

Οι δειγματοληψίες στον Δήμο Αγίας Παρασκευής θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠA «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 2014-2020» και έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του ΕΟΔΥ.

ΕΟΔΥ ΜΟΝΑΔΕΣ 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software