ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα του Δήμου
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Το πρόγραμμα μοριακών ελέγχων για την ανίχνευση του Covid-19 πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής από τις κινητές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Νίκου Κωβαίου.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ 2ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ 4Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 14 Μαΐου, το αρμόδιο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του A΄ ΚΑΠΗ στην οδό Γούναρη 30, όπου ελέγχθηκαν από τις 8:00 έως τις 15:00, 54 εργαζόμενοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης της εξάπλωσης του ιού και συλλέχθηκαν δείγματα από Δημοτικούς Υπαλλήλους, οι οποίοι βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού καθώς και με την υποδοχή του κοινού.

Τα αποτελέσματα από τα δείγματα που συλλέχθηκαν ανακοινώθηκαν μετά το πρώτο 48ωρο και είναι όλα αρνητικά. «Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, για την καλύτερη δυνατή προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος μετά το πέρας της δειγματοληψίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠA «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 2014-2020» ενώ σχεδιάστηκε και υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του ΕΟΔΥ.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ 5

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software