ΔΩΡΕΑ 109 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

| Νέα του Δήμου
ΔΩΡΕΑ 109 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Ελένης Δάβαρη και με τη διαμεσολάβηση του Τμήματος Παιδείας του Δήμου, ο Διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής Χρήστος Αγνάντης παρέλαβε σήμερα, 15 Μαΐου 2020, από τον Δήμο τρεις κούτες με 109 παιδικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης.

Τα βιβλία είναι δωρεά των συνδημοτών μας Ανδρομάχης Χρυσούλης-Αριστοτελίδου, Παναγιώτη Καμενίδη και Παναγιώτας Καμενίδη προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναχρησιμοποίησης χρήσιμων αντικειμένων που εφαρμόζει η Διεύθυνση Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Μπορείτε να δείτε τους τίτλους των βιβλίων επιλέγοντας τα κάτωθι:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ_1

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ_2

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ_3

Στη φωτογραφία: Από αριστερά η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας Αγγελική Τζανή, ο Διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Χρήστος Αγνάντης και η Μηχανικός Περιβάλλοντος στη Δ/νση Καθαριότητας & Διαχείρισης Απορριμμάτων Σοφία Γιαννάκη.

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software