ΑΛΛΕΣ 100 ΦΙΑΛΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

| Νέα του Δήμου
ΑΛΛΕΣ 100 ΦΙΑΛΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Επιπλέον εκατό φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου 2020, στην επαναληπτική εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτή η δεύτερη αιμοδοσία ήρθε να καλύψει όσους εθελοντές δεν κατέστη δυνατόν να εξυπηρετηθούν μία εβδομάδα νωρίτερα, στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου, κατά την οποία συγκεντρώθηκαν 114 φιάλες αίματος.

Οι συνδημότες μας, 41 εκ των οποίων προσέφεραν αίμα για πρώτη φορά, έχοντας πλήρη επίγνωση της έλλειψης φιαλών αίματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης έδωσαν ένα δυναμικό και ταυτόχρονα συγκινητικό παρών. Η εθελοντική προέλευσή τους χάρισε συνολικά 214 φιάλες αίματος το τελευταίο 10ήμερο για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων των συμπολιτών μας.

Μεταξύ των εθελοντών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης «Αλλάζουμε» Γιάννης Μυλωνάκης, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας του, είχε και μια χαλαρή συνομιλία με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά. Αμέσως μετά την αιμοδοσία ο κ. Μυλωνάκης σημείωσε σε προσωπική του ανάρτηση: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Αγίας Παρασκευής για την πρωτοβουλία και σε όλους όσοι εργάζονται κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Ο Δήμαρχος θερμά ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για την άψογη συνεργασία του και τους συγχαίρει για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξαν προς τον συνάνθρωπο. Τέλος, ευχαριστεί και όλους τους συνεργάτες του στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι πρόθυμα και ακούραστα εργάστηκαν για την πραγματοποίηση και την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 30 31 13

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 30 31 3

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 30 31 2

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 30 31 11

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 30 31 8

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software