ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

| Νέα του Δήμου
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μετά το κάλεσμα του Δήμου για προσφορά αίματος από τους συμπολίτες μας και τη σημαντική συγκέντρωση 114 φιαλών το διήμερο 23 και 24 Μαρτίου, η αιμοδοσία θα επαναληφθεί προκειμένου να καλυφθούν οι εθελοντές αιμοδότες που δεν εξυπηρετήθηκαν λόγω μεγάλης προσέλευσης!

Τη Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Μαρτίου από τις 9:00 έως 12:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας (Μεσογείων 415-417), κλιμάκιο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου θα εξυπηρετήσει όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που επιθυμούν να χαρίσουν ζωή και ελπίδα στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας οι οποίοι το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Η πανδημία του κορονοϊού απέτρεψε πολλούς εθελοντές να προσέλθουν στα Τμήματα Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων.

Οι ελλείψεις φιαλών αίματος είναι τεράστιες και το  Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Περιφέρεια Αττικής, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με τους Δήμους προέβησαν σε αυτή την εκστρατεία, προκειμένου να καλύψουν όσο περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούν.

ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ!!!

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software