ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

| Νέα του Δήμου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Αγίας Παρασκευής, για την υπευθυνότητα που δείχνουν μέχρι στιγμής απέναντι στην αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού.

Μπορεί να είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά είναι γνωστό πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Παρατηρώ ότι υπάρχει μια ψύχραιμη στάση και ένας σεβασμός από τους περισσότερους στα μέτρα που ισχύουν, σε όλα τα επίπεδα. Επί παραδείγματι, εικόνες με μεγάλες ουρές έξω από καταστήματα δεν υπάρχουν, δεν βλέπω μεγάλες ομάδες πολιτών να συγχρωτίζονται.

Αντιλαμβάνομαι ότι πολλά από αυτά μας περιορίζουν και δημιουργούν δυσκολίες στην καθημερινότητα όλων μας. Είναι όμως απαραίτητα για να μειώσουμε στο λιγότερο δυνατό τις επιπτώσεις μιας πανδημίας στη Χώρα μας, τόσο όσον αφορά την υγεία μας, όσο και την Οικονομία μας.

Αισιοδοξώ, όλοι πρέπει να αισιοδοξούμε, εφόσον τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα και τις οδηγίες, ότι σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα της καθημερινότητάς μας.

Όσον αφορά τους, ευτυχώς λίγους πλέον, που παρεκκλίνουν, ίσως γιατί υποβαθμίζουν τον κίνδυνο, είμαι βέβαιος πως πολύ σύντομα θα αντιληφθούν ότι ζώντας όλοι σε μια κοινωνία, πρέπει να σκεφτόμαστε το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.

Δε σας κρύβω ότι ανησυχώ κι εγώ. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Δεν έχω όμως καμία αμφιβολία πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software