ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

| Νέα του Δήμου
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Με τη Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού της Εταιρικής Κοινωνικής  Ευθύνης του Ομίλου ΣΚΑΙ Δώρα Γιαννακάκη συναντήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Νίκος Ζόμπολας, συνοδευόμενος από τη δημοσιογράφο Βάσω Κουζήγιαννη, υπεύθυνη γραφείου τύπου του «Φεστιβάλ Νεολαίας», την Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Κατά τη συνάντηση διερευνήθηκε η συνεργασία του Δήμου και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Σκοπός τους είναι να αναδειχθεί η κοινωνική προσφορά και ο εθελοντισμός των νέων, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Νεολαίας», που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής από 19 έως 21 Ιουνίου.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την πρόθεσή τους να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και σε μελλοντικές δράσεις του Δήμου.

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον. Αναλυτικότερα, γίνονται δράσεις για συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και είδη ένδυσης για οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας. Δίνονται υποτροφίες σε μαθητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Διοργανώνονται εθελοντικές αιμοδοσίες. Σε ό,τι αφορά τις δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, γίνονται δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα, καθαρισμοί κ.ά.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software