ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ

| Νέα του Δήμου

Το Κέντρο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πολιτών της Ε.Ρ.Τ. (τμήμα Κ.Ε.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κινητό Πράσινο Σημείο (Κ.Π.Σ.) του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καλούν τους εργαζόμενους της Ε.Ρ.Τ. και τους δημότες της Αγίας Παρασκευής να συνεισφέρουν στη δράση που πραγματοποιείται από την εθελοντική οργάνωση κοινωνικής αλληλεγγύης WinCancer, προσφέροντας βιβλία, τα οποία θα κρατήσουν σε άτομα που νοσηλεύονται σε αντικαρκινικά νοσοκομεία.

vivlio 2ΑΗ νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.

Η συλλογή των αγαπημένων σας βιβλίων, που θα φέρουν τη δική σας χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των Χριστουγέννων θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας, θα λάβει χώρα στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός»  την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα.

Οι εργαζόμενοι της Ε.Ρ.Τ. και οι δημότες της Αγίας Παρασκευής μπορούν είτε να πάνε απευθείας τα βιβλία τους στον συγκεκριμένο σταθμό μετρό την ημέρα και ώρες της δράσης, είτε να φέρουν τα βιβλία στο τμήμα Κ.Ε.Ε.Π. της Ε.Ρ.Τ. έως την Πέμπτη 12/12/2019 (έως τις 15.00),  είτε να τα παραδώσουν στο Κινητό Πράσινο του Δήμου Αγίας Παρασκευής που επισκέπτεται την κεντρική είσοδο της Ε.Ρ.Τ. κάθε Πέμπτη ώρες 9.30-11.30. Τα βιβλία θα μεταφερθούν στη συνέχεια στο σημείο συλλογής του WinCancer για το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3.

Σημειώνουμε ότι το Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου παραλαμβάνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους βιβλία σε καλή κατάσταση προς επαναχρησιμοποίηση. Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 213 2004 574.

biblio1

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software