ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ 48η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ Η.Α.Ε.

| Νέα του Δήμου

ΗΑΕ 1

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Η.Α.Ε.) γιόρτασε την 48η επέτειο από την ανακοίνωση της ένωσης και της ίδρυσης της χώρας, δηλαδή την επέτειο της ένωσης επτά Εμιράτων το 1971.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, αποδεχόμενος πρόσκληση του πρέσβη των Η.Α.Ε. Μοχάμεντ Μιρ Αλράισι, συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton.

Ο Πρέσβης στην ομιλία του τόνισε ότι η πρόοδος, η ανάπτυξη και η ευημερία που απολαμβάνουν οι άνθρωποι στα Η.Α.Ε. σήμερα συμβαδίζει με μια ισορροπημένη εξωτερική πολιτική, η οποία βασίζεται στη μετριοπάθεια, την ανοχή, την ανθρωπιστική βοήθεια και το πολιτικό άνοιγμα που επιτρέπει στη χώρα να ενισχύσει περαιτέρω τις φιλικές σχέσεις της σε όλο τον κόσμο.

Η ηγεσία των Η.Α.Ε. κήρυξε το έτος 2019 ως έτος της ανεκτικότητας, για να ενισχύσει το γεγονός ότι είναι μια χώρα όπου περισσότερες από 200 διαφορετικές εθνικότητες ζουν σε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και συνύπαρξης με βάση τους την αρχή της ανεκτικότητας. Με δεδομένη αυτή τη θέση τα Η.Α.Ε. θα φιλοξενήσουν το νέο έτος την παγκόσμια έκθεση «Expo 2020 Dubai», το μεγαλύτερο γεγονός που θα διοργανωθεί στη Μέση Ανατολή Ανατολή. Η έκθεση θα παρουσιάσει ανθρώπινα επιτεύγματα σε πολλούς τομείς, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 χωρών, εταιριών, οργανισμών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Tη Δημοτική Αρχή της πόλης μας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αργυρός, Βασίλης Σάρκουλας και Διονύσης Λέκκας. Παρούσα στην εκδήλωση και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη.

ΗΑΕ 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software