ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗN ΠΕΜΠΤΗ 27/6/2019

| Νέα του Δήμου
Την Πέμπτη 27  Ιουνίου  στις  3.30 μ.μ.  συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, στην αντίστοιχη αίθουσα του Δημαρχείου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417), με θέματα:
1.Έγκριση σχεδίου της 5ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Σ. Παπαγεωργίου).
2.Έγκριση διοργάνωσης εικαστικής έκθεσης δώδεκα καλλιτεχνών κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 19 Ιουλίου 2019, στον κήπο του ακινήτου ΙΟΛΑ, σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. απόφασης 92/2019 της Οικονομικής Επιτροπής και της αποδοχής δωρεάς 5.000€ από Οργανισμό Πολιτισμού & Ανάπτυξης ΝΕΟΝ, για την εν λόγω έκθεση (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Σ. Παπαγεωργίου).
3.Λήψη απόφασης επί των προτάσεων της διακομματικής επιτροπής για τις Βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος).
4.Λήψη απόφασης για την έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. ΚΑΙ 2ης ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΠΕΥΚΑΚΙΑ» ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Δ. Κονταξής).
5.Έγκριση ή μη επιστροφής χρηματικού ποσού ύψους 100€  στον κ. Πασσά Γεώργιο (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Π. Γκόνης).
6.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης παρά την οδό, για αποκλειστική χρήση από συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ (Γούναρη 43) (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος). 
7.Κοπή ή μη δένδρου επί της οδού Αγίων Αναργύρων αρ. 21Α (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος). 
8.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χώρου στον Καταναλωτικό Συνεταιρισμό «ΠΑΝΔΩΡΑ» (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος).
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software