ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

| Νέα του Δήμου
p im perivallontosΤο Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου Αγ. Παρασκευής συμμετέχει στη γιορτή  για το περιβάλλον που διοργανώνουν η ΕΡΤ και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και είναι  αφιερωμένη στα παιδιά 4-12 ετών.
Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου, από τις 17.30 έως τις 20.30, στο προαύλιο της ΕΡΤ. 
Μερικές από τις δράσεις της εκδήλωσης θα είναι: Ζωγραφική με θέμα το Περιβάλλον, Ταξίδι Εικονικής Πραγματικότητας, Εκπαιδευτικό φουσκωτό πάρκο ανακύκλωσης, θεατρικό παιχνίδι και πολλές άλλες δραστηριότητες για παιδιά! Ο "Ανακυκλούλης" θα υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους και η μουσική του KOSMOS FM θα διασκεδάζει τους μεγάλους!
Το Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής είναι ένα όχημα με ειδική σήμανση που παρέχει ενημέρωση για την ανακύκλωση και τη δυνατότητα συλλογής υλικών που προορίζονται είτε για ανακύκλωση (ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές, λαμπτήρες, μπαταρίες και πλαστικά καπάκια) είτε για επαναχρησιμοποίηση (βιβλία, CD/DVD και παιχνίδια σε καλή κατάσταση).
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software