ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

| Νέα του Δήμου
athl egΟλοκληρώθηκαν  στις  21/5  οι διαδικασίες χορήγησης νέων αδειών λειτουργίας για όλες οι Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγ. Παρασκευής. Με απόλυτη τήρηση των προδιαγραφών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, άδειες χορηγήθηκαν ακόμη στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Πάρκου «Στ. Κώτσης», τις Αίθουσες Γυμναστικής και Βαρών κάτω από τις κερκίδες των γηπέδων (ανοιχτού και κλειστού) της οδού Νότου και τα ανοιχτά Γήπεδα Μπάσκετ, αθλητικοί χώροι που ουδέποτε είχαν αδειοδοτηθεί. 
Συγκεκριμένα αδειοδοτήθηκαν οι εξής Αθλητικές εγκαταστάσεις:
1.Γήπεδο Ποδόσφαιρου Αθλητικού Κέντρου  οδού Νότου, για 5 χρόνια.
2.Κλειστό Γυμναστήριο Αθλητικού Κέντρου  οδού Νότου για τα αθλήματα βόλεϊ, ποδοσφαίρου σάλας και χάντμπολ, για 5 χρόνια. 
3.Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου για τα αθλήματα μπάσκετ και βόλεϊ, για 5 χρόνια.
4.Κλειστό Γυμναστήριο Ενόργανης  Γυμναστικής Αθλητικού Κέντρου  οδού Νότου για τα αθλήματα ενόργανης και ακροβατικής  γυμναστικής, τζούντο, πάλης,  τάεκβοντο και ξιφασκίας, για 5 χρόνια.
5.Κλειστές Αίθουσες Γυμναστικής Αθλητικού Κέντρου  οδού Νότου για μαθήματα γυμναστικής και γυμναστικής με όργανα, για 3 χρόνια. 
6.Γήπεδο Τένις Κοντοπεύκου, για 3χρόνια.
7.Γήπεδα Τένις (δύο)  οδού Νότου, για 5 χρόνια
8.Γήπεδο Ποδοσφαίρου Πάρκου «Στ. Κώτσης», για 3χρόνια.
9.Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ πίσω από την Κεντρική Πλατεία (Μανσούρη), για 5 χρόνια.
10.Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ οδού Βικέλα στα  Πευκάκια, για 5 χρόνια.
11.Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ Αθλητικού Κέντρου  οδού Νότου, για 3 χρόνια.
Η αδειοδότηση των εγκαταστάσεων υπήρξε αποτέλεσμα της οργανωμένης και συνεχούς προσπάθειας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ  για την καλή συντήρηση και βελτίωση  των αθλητικών  εγκαταστάσεων της πόλης μας, στην οποία συνέβαλαν ιδιαίτερα οι  εργαζόμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Αυτεπιστασίας του Δήμου.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software