ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ 15 ΟΔΩΝ-ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

| Νέα του Δήμου
omvria 24 4 19Ολοκληρώθηκε , στην οδό Δραγατσανίου στο Κοντόπευκο, το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο αγωγών ομβρίων 15 οδών της Αγίας Παρασκευής, προϋπολογισμού  4,3  εκ. ευρώ, που είχε ξεκινήσει στις 2/5/17.
Το έργο, που  κατασκευάστηκε από την Περιφέρεια  Αττικής, περιλάμβανε τις οδούς Θήρας,Τσιμισκή, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Πλαταιών, Δημοσθένους, Γούναρη, Πατρόκλου και Δραγατσανίου στο Κοντόπευκο, Καραϊσκάκη, Μπουμπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου στον Τσακό, Θερίσου,  Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού  στα Πευκάκια. 
Σημειώνουμε ότι σε κάθε οδό μετά την ολοκλήρωση των αγωγών ακολούθησε καθολική ασφαλτόστρωση.   
Από το 2014 το δίκτυο αγωγών ομβρίων της πόλης μας τριπλασιάστηκε ανεβάζοντας την κάλυψη της από 13% σε 40%, με αντιπλημμυρικά έργα προϋπολογισμού 8εκ.€, που προστατεύουν τη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών.  Συγκεκριμένα εκτός από το προαναφερόμενο έχουν κατασκευαστεί  έργα ομβρίων με καθολική ασφαλτόστρωση στις οδούς Πεντέλης, Χίου και Ολυμπίας στο Κοντόπευκο  στις οδούς Παπανδρέου και Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια και στις οδούς Βορρά και Γραβιάς στον Αι Γιάννη. Επίσης δημοπρατήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου νέο έργο ομβρίων στις  οδούς Σπάρτης, Γραβιάς, Αιγαίου Πελάγους  και Αμαρυλλίδος στον Αι Γιάννη, Καλαβρύτων στον Τσακό και Λαχανά, Χ. Πόγκα και Αλκιβιάδου στο Κοντόπευκο. Τέλος  εντάχθηκε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, μετά από αίτημα του Δήμου, νέο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων σε 15 οδούς στα Πευκάκια (Επαμεινώνδα, Καραγάτση, Βρεττάκου, Χρυσοβαλάντου, Αριστοφάνους, Λουκή Ακρίτα Φθιώτιδος, Ορχομενού, Τυρνάβου, Αταλάντης, Μακαρίου, Αγαπήνωρος, Κρήτης, Κάδμου και Αγίας Θέκλας). 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software