ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ H 13η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Σάββατο 6/4 και συνεχίζεται η 13η  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής, που διοργανώνουν ο Δήμος και η Σχολική κοινότητα της πόλης και φέτος είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη. 
Το πρωί του Σαββάτου στο θέατρο του 2ου Γυμνάσιου έγινε η εκδήλωση έναρξης της Συνάντησης, ενώ τα 3ο , 13ο Νηπιαγωγεία και 9ο Δημοτικό Σχολείο παρουσίασαν το πρόγραμμα των χορωδιών τους  και το 2ο Δημοτικό παρουσίασε κιθάρα και θεατρικό. Το απόγευμα στον ίδιο χώρο το 8ο Δημοτικό παρουσίασε κιθάρα,  Hip-Hop και θεατρικό  και το 2ο Γυμνάσιο θεατρικό.  Στην εκδήλωση έναρξης έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Παν. Γκόνης, οι πρ. Δήμαρχοι και Δημ. Σύμβουλοι Β. Ζορμπάς και Β. Γιαννακόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος Αλ. Μουστόγιαννης και η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μ. Ξυνογαλά.
13 smd enarji
Την Κυριακή 7/4 στο καταπληκτικό θέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου- ΕΠΑΛ (αντί της Κεντρικής πλατείας, λόγω καιρού)   όλα τα Δημοτικά Σχολεία, το  4ο  Γυμνάσιο, τα 1ο ,2ο και 3ο Λύκεια, το 1ο  ΕΠΑΛ, το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής και το 1ο Γυμνάσιο Μάνδρας, που συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Συνάντηση, παρουσίασαν ένα ζωντανό και κεφάτο πρόγραμμα Παραδοσιακών  χορών, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.
Χθες Δευτέρα στο  θέατρο του 2ου Γυμνάσιου το 3ο Δημοτικό Σχολείο παρουσίασε δύο θεατρικά από δύο διαφορετικές ομάδες, το  6ο Δημοτικό παρουσίασε Hip-Hop και θεατρικό και το 5ο Γυμνάσιο θετρικό.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη 17 Απριλίου. 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου εδώ: www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/nea/nea-tou-dimou/5767-dimos-ag-paraskevis-dodekaimero-politismou-apo-ola-ta-sxoleia-6-17-apriliou-2019.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software