ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 6 - 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

| Νέα του Δήμου
13 ms sΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής  και η Σχολική κοινότητα της πόλης διοργανώνουν από τις 6 έως και τις 17  Απριλίου 2019 τη 13η  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της πόλης. Για ένα δωδεκαήμερο η πόλη θα ζει στον παλμό του πιο ζωντανού κομματιού της, της Νεολαίας και των μαθητών των Νηπιαγωγείων, των  Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων.
Η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας είναι αφιερωμένη στην ειρήνη.
Επί δεκατρία χρόνια οι «Συναντήσεις Μαθητικής Δημιουργίας» αναδεικνύουν την Πολιτιστική δουλειά που παράγεται στα Σχολεία της πόλης μας από μαθητές, εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές της Ένωσης και των Συλλόγων Γονέων καθ όλη τη διάρκεια της Σχολικής χρονιάς.
Η έναρξη της Συνάντησης θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 11:15 π.μ. στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7).
Στη διάρκεια του δωδεκαήμερο οι μαθητές/τριες θα παρουσιάσουν:
•Θεατρικές παραστάσεις από 19 θεατρικές ομάδες οι οποίες λειτουργούν στα Σχολεία σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και την δωρεάν διάθεση θεατρολόγων  από τον Δήμο Αγ.Παρασκευής. 
•Συναυλίες από 5 χορωδίες.
•Χορούς από 5 ομάδες μοντέρνων  και 16 ομάδες παραδοσιακών χορών. 
•Μουσικές Παραστάσεις – Παρουσιάσεις από 10 ομάδες. 
•Παρουσίαση Πολιτιστικού Προγράμματος.  
Επίσης θα λειτουργήσουν 3 Εκθέσεις Εικαστικών όπου θα παρουσιάσουν έργα τους 8 Νηπιαγωγεία, 8 Δημοτικά και 1 Λύκειο, ενώ  τα δύο Επαγγελματικά Λύκεια και το Εργαστηριακό Κέντρο θα παρουσιάσουν 14 Εκθέσεις Εικαστικών Τεχνημάτων, 6 Παρουσιάσεις Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων και 5 ακόμα Δράσεις.
Ξεχωριστή αναφορά αξίζουν η ενδέκατη συμμετοχή του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής και η  δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή από το 1ο Γυμνάσιο Μάνδρας με Χορευτικές Ομάδες Παραδοσιακών Χορών.  
 
 
13 ms

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software