ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

| Νέα του Δήμου
kapi genikiΤα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Απρίλιο 2019 έχει ως  εξής:
Τετάρτη 3 Απριλίου, 10:30πμ, Β' ΚΑΠΗ(Μπουμπουλίνας 15, Τσακός): Επιστημονική ομιλία από τη Διατροφολόγο κ. Θεανώ Ταλαμάγκα με θέμα «Διατροφή και νηστεία».
Πέμπτη 4 Απριλίου,10:30πμ, Α' ΚΑΠΗ(Γούναρη 30):  Επιστημονική ομιλία από τη Διατροφολόγο κ. Θεανώ Ταλαμάγκα με θέμα «Διατροφή και νηστεία».
Τετάρτη 10 Απριλίου:  Επίσκεψη στην 3η Διαδημοτική Εικαστική Έκθεση που διοργανώνουν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου και όπου θα προβληθούν μεταξύ άλλων και τα έργα των δικών μας Ομάδων Ζωγραφικής, Κατασκευών και Κεραμικής.
Αναχώρηση στις 5:15μμ  από τη 2η στάση Τσακού και 5:30μμ από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 3€ για το πούλμαν.
Εγγραφές από Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 8:00πμ.
Τετάρτη 10 και 17 Απριλίου, 10:00πμ,  Β' ΚΑΠΗ:  Υποδοχή από την ομάδα ζεύξης και αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών των Α'  και Β΄Νηπιακών Σταθμών αντίστοιχα στο ΚΑΠΗ, όπου οι κυρίες θα δείξουν το έθιμο του Λαζάρου στους μικρούς τους φίλους.  
Πέμπτη 11 Απριλίου: Επίσκεψη στο Μουσείο Βορρέ (λαϊκής και σύγχρονης τέχνης) στην Παιανία.
Αναχώρηση στις 11:00πμ  από τη 2η στάση Τσακού και 11:15πμ από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (επί της Μεσογείων). Κόστος συμμετοχής 3€ για το Μουσείο και 3€ για το πούλμαν.
Εγγραφές από Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 8:00πμ.
Τετάρτη 17 Απριλίου, 5:00μμ, στο  θέατρο  του ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής (πρώην Μπαρμπίκα, Παπαφλέσα 17):  Διαδημοτική Συνάντηση Χορωδιών ΚΑΠΗ, που διοργανώνουν τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.  
Πέμπτη 18 Απριλίου: Η ομάδα ζεύξης και αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών του Α’ ΚΑΠΗ θα επισκεφθεί τον Ζ' Νηπιακό Σταθμό (Τρωάδος 3), όπου οι κυρίες θα δείξουν το έθιμο του Λαζάρου στους μικρούς τους φίλους. Συγκέντρωση στο ΚΑΠΗ στις 9:30πμ.
Πέμπτη 18 Απριλίου, 5:00μμ-8:00μμ, Α' ΚΑΠΗ: Πασχαλινή Εορταγορά όπου θα διατεθούν κατασκευές και πασχαλινά κουλουράκια από τις  Ομάδες Κατασκευών και Ζαχαροπλαστικής.
Παρασκευή 19 Απριλίου, 9:00πμ – 1:00μμ, Β' ΚΑΠΗ: Πασχαλινή Εορταγορά όπου θα διατεθούν κατασκευές και πασχαλινά κουλουράκια από τις  Ομάδες Κατασκευών και Ζαχαροπλαστικής.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software