ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ 4ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ

| Νέα του Δήμου
karnavaliΧιλιάδες κόσμου συμμετείχαν, χόρεψαν και διασκέδασαν στο εξαιρετικό  Καρναβάλι που διοργάνωσε την Κυριακή 10/3  ο Δήμος  Αγίας Παρασκευής με τη συνεργασία  της Σχολικής Κοινότητας, Συλλόγων, φορέων και πολιτών.
  Η φετινή  4η μεγάλη  Αποκριάτικη Γιορτή με σύμμαχο και τον υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό ξεπέρασε σε συμμετοχή, κέφι,  ρυθμό και  φαντασία κάθε προηγούμενη. Το  πολύχρωμο, κεφάτο και χαρούμενο πλήθος μικρών και μεγάλων πλημμύρησαν την Πλατεία Αι Γιάννη, την οδό Αγίου Ιωάννου και την Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής για πολλές  ώρες. 
Το καρναβάλι άρχισε στις 11:00πμ με συγκέντρωση των καρναβαλιστών στην Πλατεία Αι Γιάννη, όπου  μοιράστηκαν  στα παιδιά, σερπαντίνες, ντέφια, χαρτοπόλεμος κ.α.  Από εκεί  στις 12:15μμ ξεκίνησε η μεγάλη κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννου τα πεζοδρόμια της οποίας είχαν κατακλυστεί από κόσμο που ήθελε να τη παρακολουθήσει. Άρματα, ομάδες, και  μεταμφιεσμένοι και κόσμος που ακολουθούσε  κατέληξαν  στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής  όπου τους περίμενε αποκριάτικο πάρτι με DJ τον Προκόπη Δούκα, χορό και κεράσματα για όλους. 
 karnavali 19 1
Στη μεγάλη παρέλαση συμμετείχαν: Η ΜΠΑΝΤΟΥΚΑ και το Τμήμα Λάτιν χορών του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), το  Άρμα του Δήμου με θέμα «Κλόουν», η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) με τις Σχολές χορού “Let's dance by steven kelly” και  “Dance action” με θέματα «Musical» και «Φασαριόζοι», τα ΚΑΠΗ και τα παιδιά ΑμεΑ με τα «Γαϊτανάκια» τους , το Άρμα των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΣΠ) με θέμα «Πήτερ Παν, το 13ο Νηπιαγωγείο με θέμα «Μουσικοί», το 1ο Δημοτικό με θέμα «Σκάκι», το 2ο Δημοτικό με θέμα « Ζωγράφοι», τα 5ο -11ο και 6ο Δημοτικά με τα «Γαϊτανάκια» τους, το 7ο Δημοτικό με θέμα «Συναισθήματα Emoji», το 8ο Δημοτικό με θέμα «Σχολή Μαγείας», το  Άρμα των Εθελοντών με θέμα «Καν-Καν», το  Άρμα  των Συλλόγων Τσακού και Κρητών με θέμα «Μικυ Μαους», ο Σύλλογος  Πευκακίων Αναγέννησις με θέμα  «Σαξόφωνα», το Άρμα των «Χοροταξιδευτών»  με θέμα «Ξεματιάστρες», ο Σύλλογος  Ηπειρωτών με θέμα «Τσιγγάνικος Γάμος», ο Σύλλογος Επτανησίων με θέμα «Σουλάτσο με Βενετσιάνικες στολές», οι «Κουδουνάτοι» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση» κ.α. 
 karnavali 19 5
Με δήλωση του στην ΕΡΤ, που κατέγραφε και μετέδωσε στιγμιότυπα  από το καρναβάλι,  ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  Γιάννης Σταθόπουλος, συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνη, τους Συλλόγους, τα παιδιά των Σχολείων, τους Προσκόπους (1ο και 3ο Σύστημα Αγ. Παρασκευής) και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία της γιορτής  όπως και τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση του.
 karnavali 19 6
 
Στο καρναβάλι συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμου, πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων κ.α.
 
Στα παιδιά μοιράζονταν στην πλατεία Αι Γιάννη και στην παρέλαση γκοφρέτες  Serenata που ήταν ευγενική χορηγεία της Εταιρείας Tottis Bingo.
 
Χορηγοί επικοινωνίας: 
 karnavali H E

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software