ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

| Νέα του Δήμου
di psΗ Σύμβουλος – Ψυχοθεραπεύτρια Χριστίνα Αλεξάνδρου προστίθεται στους εθελοντές των Δημοτικών Ιατρείων Αγίας Παρασκευής.
Η κ. Αλεξάνδρου απευθύνει πρόσκλησή για συμβουλευτική και συγκρότηση ομάδας προσωπικής ανάπτυξης προς τους Δημότες Αγ. Παρασκευής που έχει ως εξής:
«Είμαι η σύμβουλος – ψυχοθεραπεύτρια Χριστίνα Αλεξάνδρου, εκπαιδευμένη στην προσωποκεντρική και focusing βιωματική ψυχοθεραπεία, μέλος της ευρωπαικής εταιρείας ψυχοθεραπείας και παρέχω δωρεάν κάθε Τετάρτη, 11:00 έως 15:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Ιατρείο της Αγ. Παρασκευής στον Τσακό (Χειμάρρας 22 ), συμβουλευτικές υπηρεσίες σε δημότες,  που είτε αδυνατούν να διαχειριστούν προβλήματα της προσωπικότητάς τους που θεωρούνται υπεύθυνα για μια σειρά δυσκολιών στην καθημερινότητά τους, είτε εγκλωβίζονται σε σχέσεις και μοτίβα συμπεριφοράς που τους προκαλούν ψυχικό πόνο.
Παράλληλα ένα απόγευμα Τετάρτης ανά μήνα (17:30 – 19:30) προσκαλώ όσους δημότες ενδιαφέρονται, να συγκροτήσουμε μία ομάδα προσωπικής ανάπτυξης στο Δημοτικό Ιατρείο στο Κοντόπευκο (Χίου και Σωτήρος 2 ), η οποία θα έχει σαν σκοπό να βελτιώσει κυρίως τη σχέση με τον εαυτό τους και στη συνέχεια τις σχέσεις τους μέσα στην οικογένεια, τον εργασιακό χώρο, το φιλικό περιβάλλον και την κοινότητα γενικά, με εκπαίδευση στις αρχές της ενσυναίσθησης και της ανεπιφύλακτης θετικής αναγνώρισης του εαυτού μας και των άλλων, αλλά και της διαφάνειας και της γνησιότητας στην επικοινωνία, στοιχεία στα οποία δεν έχουμε εξοικειωθεί με αποτέλεσμα οι σχέσεις να χωλαίνουν σε εγγύτητα, σαφήνεια προθέσεων και ειλικρίνεια.
Περιμένω την ανταπόκρισή σας».
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα  210 6000998  και 210 6547700.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software