ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

| Νέα του Δήμου
pita ergaz kathΟ Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας-Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής την Πέμπτη 24/1.
Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι «οι εργαζόμενοι πρέπει να αγωνίζονται και να διεκδικούν», αναφέρθηκε στη σχέση μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Σωματείου, την οποία χαρακτήρισε έντιμη, λέγοντας πως «είναι μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης» και μίλησε για την ανάγκη να κάνουν όλοι, από τον Δήμαρχο μέχρι τον απλό υπάλληλο, καλά τη δουλειά τους και να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. «Στη νέα χρονιά», σημείωσε, «θα πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μεγαλύτερη προσπάθεια, όχι γιατί είναι εκλογική χρονιά, αλλά για να αλλάξουμε προς το καλύτερο πράγματα που μπορούμε στην πόλη μας».
 
Στη συνέχεια  ο Δήμαρχος:
•Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την ανταπόκριση τους την περίοδο του χιονιά και γενικότερα για την καλή εικόνα της πόλης.
•Ευχαρίστησε, επίσης, τον πρ. Αντιδήμαρχο Γιάννη Σιδέρη για την μεγάλη του  προσπάθεια επί 4,5 χρόνια που απέδωσε πολλούς καρπούς.
•Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα Μέσα Ατομικής Προστασίας-ΜΑΠ παλαιοτέρων ετών τα οποία δόθηκαν και δήλωσε ότι θα ολοκληρωθούν σύντομα και τα υπόλοιπα, με άμεση αναμόρφωση του Προϋπολογισμού.
•Είπε ότι εγκρίθηκε η καθιέρωση των υπερωριών γρήγορα μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού και ήταν θετική η συνεργασία με το Σωματείο.
•Αναφέρθηκε στην πληρωμή Νυχτερινών και υπερωριών Νοεμβρίου Δεκεμβρίου και των καινούργιων, λέγοντας ότι η Διοίκηση εργάζεται συστηματικά για να δοθούν τα χρήματα που έχουν δουλέψει οι εργαζόμενοι.
•Σημείωσε ότι επιλύθηκε το πρόβλημα των μπαζών ώστε να μην επιβαρύνονται οι εργαζόμενοι με την αποκομιδή τους.
•Τόνισε ότι η εφαρμογή του καφέ κάδου και των Γωνιών Ανακύκλωσης  συμβάλει στο να μειωθούν τα απορρίμματα στους πράσινους κάδους και να μην πηγαίνουν στη χωματερή αλλά στο εργοστάσιο διευκολύνοντας τους εργαζόμενους.
•Τέλος υπογράμμισε ότι η Δημοτική αρχή στάθηκε πάντα δίπλα στους εργαζόμενους με συμβάσεις, με προσωρινούς πίνακες και με ασφαλιστικά μέτρα.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software