ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ

| Νέα του Δήμου
esoda 1Ψηφίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, στη συνεδρίαση  της 10ης /1/2019, ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2019 του Δήμου. 
Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος αναφέρθηκε  στον σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Αυτοδιοίκηση παρά δραματικές μειώσεις στις χρηματοδοτήσεις και στο στελεχιακό της δυναμικό, που υπέστη κατά τη μνημονιακή περίοδο. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε «ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει καταφέρει μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον να αποτελεί ένα αξιόπιστο φορέα με χρηματικοοικονομική επάρκεια και με μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων είτε απευθείας, είτε από τα Νομικά Πρόσωπα». Στη συνέχεια ο Δήμαρχος παρουσίασε τους 5 βασικούς πυλώνες της πολιτικής της Δημοτικής αρχής από τους οποίους διέπεται ο Προϋπολογισμός και τους 8 άξονες του Τεχνικού Προγράμματος. Ο κ. Σταθόπουλος ολοκλήρωσε την εισήγηση του τονίζοντας ότι ο Προϋπολογισμός είναι ελπιδοφόρος, υλοποιήσιμος και ανταποκρίνεται στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής και στις ανάγκες της κοινωνίας  και κάλεσε τους Δημοτικούς Συμβούλους να τον υπερψηφίσουν.
Μετά τις ερωτήσεις που απαντήθηκαν και από τα Υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, οι επικεφαλής των παρατάξεων "Αγία Παρασκευή η Πόλη μας" πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς, "Συμμαχία Ευθύνης" Κ. Κρητικίδης "Λαϊκή Συσπείρωση" Ανδρ. Γκιζιώτης και "Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά"   Αλεξ. Μουστόγιαννης, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Γιαννακόπουλος και πολλοί Δημ. Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης τοποθετήθηκαν με επιχειρήματα υπέρ ή κατά του  Προϋπολογισμού.
Ήταν μια γόνιμη διαδικασία με απολογιστικά στοιχεία από άλλες Δημοτικές περιόδους, προτάσεις για έργα και υψηλούς τόνους κάποιες φορές.
Σημειώνουμε την παρουσία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Κ. Μεγαγιάννη, Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας με τον Απ. Σκουλαδάκη, υπάλληλο, ο οποίος έκανε και την παρουσίαση του  Προϋπολογισμού με Power Point, του Σπ. Μπουρδάρα,  Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Αντ. Γκίνη, Διευθύντριας της Κοινωνικής Υπηρεσίας, της Εύης Τύπα, Διευθύντριας Διοίκησης και του Αγγ. Αναστόπουλου, Προϊστάμενου Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software