ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

| Νέα του Δήμου
dotis m oΣύμβαση συνεργασίας των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αγ. Παρασκευής  με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» υπέγραψε σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.
Ειδικότερα τα Δημοτικά Ιατρεία γίνονται  Συνεργαζόμενο Κέντρο  με το  Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με πρωταρχικό στόχο τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, και αναλαμβάνουν:
•Να παρέχουν  ενημέρωση σε όποιον επιθυμεί να γίνει εθελοντής  δότης Μυελού των Οστών. 
•Να κάνουν λήψη  μικρής ποσότητας αίματος (5 ml) ή στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) για να τυποποιηθεί ο ιστικός τύπος του.
Ο αριθμός των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην Ελλάδα είναι μικρός με αποτέλεσμα η κύρια αναζήτηση εθελοντών δοτών να γίνεται από το εξωτερικό. Αυτό το γεγονός δημιουργεί σημαντικά ιατρικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στη χώρα μας. 
Αν είστε 18 με 45 χρόνων, σε καλή κατάσταση υγείας και επιθυμείτε να προσφέρετε ελπίδα και ζωή  σε παιδιά και ενήλικες που  χρειάζονται μεταμόσχευση Μυελού των Οστών, καλέστε  στα τηλέφωνα 210 6000998, Δημοτικό Ιατρείο Κοντοπεύκου και 210 6547700, Δημοτικό Ιατρείο Τσακού.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software