ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12 ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

| Νέα του Δήμου
chr 18Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και μεγάλη συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 8:30μμ, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής  θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας των φετινών γιορτινών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους και φορείς της πόλης. 
Το γιορτινό κλίμα θα  αρχίσει να διαμορφώνεται από νωρίς καθώς στις γειτονιές της πόλης θα γίνουν μια σειρά εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα: 
11:00-14:00 στα Πευκάκια (Άγιοι Ανάργυροι- οδος Αγίας Τριάδος) θα γίνει  συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου και τους «Κορύβαντες» σε συνεργασία με το Σύλλογο κατοίκων Πευκακίων.
12:00-16:00 στο Κοντόπευκο (Χίου και Κορυτσάς) θα γίνει γλέντι με τους «Χοροταξιδευτές» και κεράσματα παραδοσιακής φασολάδας. 
•12:00-15:00 στον Τσακό  (πλατεία Τσακού) θα γίνει μουσική εκδήλωση από το Σύλλογο κατοίκων Τσακού και τη Μπαντίνα του ΠΑΟΔΑΠ.
18:00-20:00 με αφετηρία την Πλατεία Άι Γιάννη Τυμπανιστές του ΠΑΟΔΑΠ, Ξυλοπόδαροι, Μασκώτ κ.α. και με πορεία στη στολισμένη οδό Αγίου Ιωάννου θα μεταφέρουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην Κεντρική πλατεία. 
Οι εκδηλώσεις, που θα αγκαλιάσουν την πόλη και τις γειτονιές της ως τις 6 Ιανουαρίου, έχουν στόχο να προσφέρουν χαρά στα παιδιά, να μεταδώσουν σε όλους  το χαμόγελο και την αισιοδοξία, να δημιουργήσουν μια ζεστή και ζωντανή γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη και να δώσουν πνοή στην αγορά της. 
Η Κεντρική Πλατεία Αγ.  Παρασκευής θα μετατραπεί, για ένα σχεδόν μήνα, από το Δήμο και την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγ. Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ σε μια παραμυθένια  «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία».  Δεκάδες εκδηλώσεις και δρώμενα θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους εκεί αλλά και σε πολλούς άλλους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους .
Ο στολισμός στις γειτονιές, στις πλατείες, τους δρόμους και την αγορά  είναι και φέτος ξεχωριστός και ακόμα καλύτερος.
Το Σάββατο 8/12 τα καταστήματα της πόλης διοργανώνουν «Λευκό Σάββατο» με γιορτινές προσφορές από τις 9:00πμ έως τις 20:00μμ. 
Ακολουθεί το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πολύ πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
 chr 18 1
chr 18 2
chr 18 3
chr 18 4
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software