ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

| Νέα του Δήμου
Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Δεκέμβριο  2018 έχει ως  εξής:
Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, 10:00 πμ, στο Β' ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός): Η ομάδα ζεύξης και αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών του ΚΑΠΗ και τα παιδιά του Ε΄ Παιδικού Σταθμού της οδού Αφροδίτης, θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου: Τα ΚΑΠΗ θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» σε σκηνοθεσία του Γ. Κακλέα στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Έλλη Τρίγγου, Μπέτυ Λιβανού, Μίνα Αδαμάκη, κ.ά.
Αναχώρηση στις 17:30 από τη 2η στάση Τσακού και 17:45 από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 14 € για την παράσταση και 3€ για το πούλμαν.
Εγγραφές από Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και ώρα  8:00π.μ.
•Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου:  Επίσκεψη στην αναδρομική έκθεση του σπουδαίου Έλληνα ζωγράφου Γιάννη Μόραλη, στο μουσείο Μπενάκη. Την ξενάγηση θα κάνουν η Ιστορικός Τέχνης κ. Νικολέτα Κουτσοδήμου και ο Λαογράφος κ. Βασίλης Μποκογιάννης.
Αναχώρηση στις 9:00 πμ από τη 2η στάση Τσακού και 9:15 πμ από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 4 € για το μουσείο και 3€ για το πούλμαν.
Εγγραφές από Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και ώρα  8:00π.μ.
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου,11:00πμ, Κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής :  Τα ΚΑΠΗ θα συμμετέχοντας στις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης  θα κάνουν Bazaar με μοναδικά στολίδια για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, λαχταριστά γλυκά και χειροποίητες δημιουργίες από τις Ομάδες Χειροτεχνίας, Εργοχειρου, Κεραμικής και Ζαχαροπλαστικής.
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, 11:30πμ: Οι Ομάδες Χορωδίας των ΚΑΠΗ θα συμμετάσχουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής ΕΠΑΨΥ (Επτανήσου 20).
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, 18:00:  Οι Ομάδες Χορού των ΚΑΠΗ θα συμμετάσχουν στις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στην Κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής,με τη συνοδεία  της  Χοροδιδασκάλας τους κ. Βασίλως Ιωάνου.
 
Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος
Με Υγεία, Ευτυχία  και  Αισιοδοξία!!!!

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software