ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

| Νέα του Δήμου
paisdap oaspΟι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) σε συνεργασία με τον  Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (ΟΑΣΠ) πραγματοποίησαν, στις 26 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνάσιου, σεμινάριο «Αντισεισμικής Προστασίας»  για τους εργαζόμενους των σταθμών.
Στην κατάμεστη αίθουσα η Δρ Κούρου Ασημίνα, Γεωλόγος του Τμήματος Εκπαίδευσης-Ενημέρωσης Ο.Α.Σ.Π. ενημέρωσε για τα μέτρα Προστασίας που απαιτούνται σε περίπτωση σεισμού και για την διαχείριση σεισμικού κινδύνου στους Παιδικούς Σταθμούς.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον όλο το προσωπικό των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. αλλά κι εκπρόσωποι από Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Αγ. Παρασκευής.
Παρόντες στο σεμινάριο ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημ. Κονταξής, η Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργ. Δημητρίου και η Αντιπρόεδρος Σοφ. Αϊδίνη, όπως και ο Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λ. Ασημάκης.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software