ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

| Νέα του Δήμου
28 10 18 1Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και καταχειροκρότησε την όμορφη παρέλαση των  μαθητών της Αγίας Παρασκευής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στην παρέλαση, την οποία άνοιξαν η Παιδική Μπαντίνα του Δημοτικού Ωδείου και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, πήραν μέρος όλα τα Σχολεία της πόλης, το Λύκειο των Ελληνίδων, οι Οδηγοί, οι Πρόσκοποι και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής «Ο Πύρρος».
Πριν την παρέλαση τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, όπου έγινε η ομιλία για το νόημα της ημέρας από την  κ. Γιαννακοπούλου Γεωργία, Υποδιευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, την εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής Περιφερειακή Σύμβουλο Καλλιόπη Βέττα, όπως και τους φορείς της πόλης στο Ηρώο της Κεντρικής Πλατείας. Στεφάνι κατατέθηκε και στο μνημείο ηρωίδας γυναίκας της Πίνδου από το Δήμαρχο και το Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος».
28 10 18 2
28 10 18 3

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software