ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

| Νέα του Δήμου
keraia ote odou sxH κ. Ξανθούλα Προμπονά κάτοικος της οδού Σχολείου απέστειλε προς το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:
«Αισθάνθηκα την υπέρτατη ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση στον τιτάνιο αγώνα μας για την απεγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας που επανατοποθετήθηκε προπαραμονή της Παναγίας 13 Αυγούστου του 2016 στα 15m από τον οικιστικό ιστό της γειτονιάς μας πάνω στο κτήριο του ΟΤΕ όταν έλειπαν όλοι για τη γιορτή της Παναγίας.
Δεν ξέρω αν θα είχαμε κερδίσει το δικαστικό αγώνα αν δεν είχαμε τη βοήθεια και του Δημάρχου όπου με την πρόσθετη δικαστική παρέμβαση και την προσωπική του μαρτυρία στα δύο δικαστήρια που έγιναν και το κυριότερο με την προσωπική βοήθεια και του ίδιου και του Γενικού Γραμματέα κ. Κασαπίδη μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε όλα όσα χρειάζονταν και που οι κάτοικοι λίγων πολυκατοικιών επί της οδού Σχολείου συνέβαλαν υπεράνω των δυνατοτήτων τους ώστε να αντιμετωπίσουμε κολοσσούς όπως η Cosmote.
Επαναλαμβάνω για να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είμαστε κατά του κινητού. Όλοι έχουμε κινητό. Είναι τώρα πια σαν το Η2Ο στη ζωή μας. Είμαστε κατά της τοποθέτησης των κεραιών στα 10 – 15 – 20 …..m δίπλα στον οικιστικό ιστό, δίπλα στα σχολεία, γιατί, όπως ξέρετε, η μόνιμη ακτινοβολία που εκπέμπουν οι κεραίες 24 ώρες το 24ωρο εφόρου ζωής μακροπρόθεσμα προκαλεί εκτός από καρκίνο και άλλες παρενέργειες στον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες όπως παιδιά 
Συνεργάστηκα με τους καθηγητές πανεπιστημίου όπως ο κ. Λουκάς Μαργαρίτης που χρόνια τώρα είναι στο πλευρό μας, ο κ. Θεόδωρος Μέτσης που έκανε τις μετρήσεις, ο κ. Ζινέλης, Αντιπρόεδρος Αντικαρκινικής Εταιρείας, και άλλους επιστήμονες του εξωτερικού, που με τις έρευνές τους απέδειξαν ότι οι κεραίες πρέπει να τοποθετούνται μακριά πάνω από 300m και σε ειδικές περιπτώσεις 500m από κατοικημένη περιοχή.
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος ήταν ο Δήμαρχος που μελέτησε, ενημερώθηκε και από το δικηγόρο μας κ. Κώστα Διάκο που είναι ειδικός στα θέματα κεραιών, υιοθέτησε αυτές τις έρευνες και με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου απαγόρευσε την τοποθέτηση κεραιών κοντά στα σπίτια μας.
Πιστεύω ότι και η απόφαση του τακτικού δικαστηρίου θα είναι εξίσου δίκαιη για τους πολίτες. 
Σας ευχαριστώ πολύ.
Εκπρόσωπος κατοίκων
Ξανθούλα Προμπονά»

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software