ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

| Νέα του Δήμου
kapi genikiΤα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων (πρωινή και απογευματινή λειτουργία) που ξεκινάει από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου καθώς και για τις  εκδηλώσεις τους τον Οκτώβριο 2018.  
Α. ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα, το οποίο με την αναμενόμενη έλευση νέων συνεργατών (Ψυχολόγου, Εργοθεραπευτή, Λογοθεραπευτή, Γυμναστή κ.ά.) θα διαμορφωθεί εκ νέου, έχει ως εξής:
 kapi ep apo 1 10 18
 
Β. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου: Θεατρική παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο», των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, στο θέατρο «Προσκήνιο»  (Καπνοκοπτηρίου 8 και Στουρνάρη, Αθήνα). Ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσος Κωστής κ.ά.
Αναχώρηση στις 17:30μμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 13 € για την προβολή και 3€ για το πούλμαν.
Εγγραφές από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, 8:00πμ.
Δευτέρα  22 Οκτωβρίου, 5:00μμ, στο  Α' ΚΑΠΗ (Γούναρη 30): Εκδήλωση και των δύο ΚΑΠΗ για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software