ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ 14ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

| Νέα του Δήμου
14o nipΚαλά νέα για τη Σχολική Κοινότητα και το Δήμο Αγίας Παρασκευής. Στις 27 Αυγούστου εγκρίθηκε από την αρμόδια διαχειριστική αρχή του ΕΣΠΑ (Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης) η χρηματοδότηση με 1.000.000 € της ανέγερσης του 14ου Νηπιαγωγείου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 328 Α στα Πευκάκια.
Το έργο, που συμβάλει σημαντικά στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Δήμου μας για στέγαση των νηπίων και ιδιαίτερα  των προνηπίων, θα κατασκευαστεί  από την  «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» -ΚΤΥΠ (πρ. ΟΣΚ) και σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του.
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος  δήλωσε για το γεγονός: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση γιατί με καλή δουλειά και προετοιμασία από την Αντιδημαρχία  Παιδείας και σε άριστη συνεργασία με την ΚΤΥΠ εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση της ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου που ενισχύει τις σχολικές υποδομές της πόλης. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στο να φτάσουμε στην υλοποίηση αυτού του έργου».
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software