ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

| Νέα του Δήμου
athlitikes diakriseisΣπουδαίες ατομικές και συλλογικές επιτυχίες σημείωσε πρόσφατα ο Γυναικείος αθλητισμός στην  Αγία Παρασκευή. Συγκεκριμένα:
Η 17/χρονη αθλήτρια του Αθλητικού  Συλλόγου Φίλων Τaekwon Do Αγίας Παρασκευής Φανή Νικολοπούλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon Do που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας.  
Η Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα του ΑΟ Αγίας Παρασκευής (ΣΑΝΤΑ) πέτυχε την άνοδο της στην Α΄ εθνική κατηγορία του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.
Η ομάδα Μπάσκετ Κοριτσιών του 1ου  Γενικού Λυκείου της πόλης κατέλαβε την 2η θέση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος στο final-four που διεξήχθη στα Κρέστενα. 
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος συγχαίρει τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις ομάδες τους για τις διακρίσεις αυτές που τιμούν την πόλη μας και αναδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα Σχολεία και στους Αθλητικούς Συλλόγους της.
 
Δημ/ση : 11/5/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software