ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: « Let’s do it Greece 2018» ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

| Νέα του Δήμου
Lets do it 2018Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το 1ο & 3ο Σύστημα Προσκόπων και τους Εθελοντές Αγ. Παρασκευής  συμμετέχει  στην  Πανελλήνια  Εθελοντική Δράση  «Let’s do it Greece 2018» την Κυριακή 29 Απριλίου και καλεί τους δημότες να συμμετέχουν στον  καθαρισμό του Πάρκου της οδού Γραβιάς και γύρω από το Μοναστήρι του Αι Γιάννη στον Υμηττό.
Στη δράση έχουν κληθεί οι Σύλλογοι της πόλης. 
Τα ραντεβού είναι στις 10:00πμ στο Πάρκο και το Μοναστήρι αντίστοιχα. Τσουγκράνες και χορτοκοπτικά θα είναι χρήσιμα. Γάντια, νερά, αντηλιακά και κέφι απαραίτητα.
Το   «Let’s do it Greece» διεξάγεται για έβδομη συνεχή χρονιά και είναι μια δράση που έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες εθελοντές και εκατοντάδες φορείς σε όλη τη χώρα. Σκοπός της δράσης  είναι να συντονιστούν οι συμμετέχοντες και να πραγματοποιήσουν την ίδια μέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.
 
Δημ/ση : 25/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software