ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 5ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΣΤΙΣ 13/5

| Νέα του Δήμου
5 dromos zoisΟ  Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.», διοργανώνουν για 5η χρονιά αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες, με την επωνυμία «5ος  ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2018». 
Ο αγώνας , με σκοπό την προώθηση του μαζικού αθλητισμού και την ανάδειξη και προστασία της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού, θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ). 
Συμμετέχοντες και θεατές του αγώνα θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του  Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, είτε με την παραλαβή του φακέλου τους από τη Γραμματεία(οι συμμετέχοντες), είτε κατά την ημέρα του αγώνα στους ειδικούς συλλέκτες τροφίμων που θα έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.  Επίσης θα μπορούν να ενημερωθούν ή και να  εγγραφούν  ως  εθελοντές δότες μυελού των οστών από πιστοποιημένο συνεργείο που θα διαθέτει την ημέρα του αγώνα ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. σε συνεργασία με το "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" στην Κεντρική Πλατεία .
Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα (διαδρομές, ώρες, ηλικιακές κατηγορίες,  δηλώσεις συμμετοχής, κ.λ.π) περιέχονται στην προκήρυξη που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου.  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Δημ/ση : 19/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software