ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ

| Νέα του Δήμου
Bioklimatiki D KΗ Δημοτική αρχή ανέλυσε με ήπιο πολιτικό λόγο, χωρίς χαρακτηρισμούς και χωρίς υπονοούμενα, τι έχει γίνει στο έργο της Βιοκλιματικής ανάπλασης οδών του Κοντοπεύκου, έργο που στο μεγαλύτερο μέρος του έγινε επί των ημερών της Δημαρχίας Ι. Σταθόπουλου. 
Εξηγήσαμε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, που υπερασπίσθηκε το συγκεκριμένο έργο από την εποχή που εισήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο επί Δημαρχίας Γιαννακόπουλου, θα διορθώσει με τη μικρότερη οικονομική επιβάρυνση όλες τις βλάβες από τη χρήση αλλά και πιθανές αστοχίες της εργολαβίας, την επίβλεψη των οποίων δεν είχαμε εμείς αλλά η Περιφέρεια Αττικής.
Η διαστρέβλωση της αλήθειας για μερικά λεπτά δημοσιότητας οδηγεί σε ακραίους χαρακτηρισμούς και λανθασμένη πληροφόρηση των Δημοτών. Η Δημοτική αρχή επιλέγει, για άλλη μια φορά, την οδό της αλήθειας και μόνον. Τελεία και παύλα επί του θέματος. 
 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ
 
Δημ/ση : 13/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software