ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
keraia sholeiou 11Να διακόψει  τη λειτουργία και να απομακρύνει  τα μηχανήματα και εξαρτήματα της κεραίας που έχει τοποθετήσει στο κτίριο του ΟΤΕ της οδού Σχολείου 11 στην Αγία Παρασκευή είναι υποχρεωμένη η  COSMOTE μετά την 1082/2018 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Με την απόφαση αυτή απορρίφθηκε  η αίτηση της εταιρείας να ανακληθεί η απόφαση  4292/2017  του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων  15 κατοίκων, του Δήμου Αγίας Παρασκευής όπως και των Συλλόγων Γονέων του 1ου και του 8ου Δημοτικών σχολείων. Η απόφαση ισχύει μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της κύριας αγωγής για απομάκρυνση της κεραίας.
Η κεραία βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από σπίτια όπως και τα  1ο και 8ο  Δημοτικά Σχολεία και το 9ο Νηπιαγωγείο και σύμφωνα με μετρήσεις, εκπέμπει ακτινοβολία ιδιαίτερα επιβαρυντική για την υγεία των περιοίκων και των παιδιών.
Με παρόντα τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος εξετάσθηκε από το Δικαστήριο,  ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής άσκησε,  με  Δικηγόρο της Νομικής Υπηρεσίας,  πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των πολιτών και των συλλόγων  . 
Ο Δήμαρχος ευχαριστεί και συγχαίρει τους συμπολίτες και τους Συλλόγους Γονέων που με τον αγώνα τους συνέβαλλαν αποφασιστικά σε αυτή την επιτυχία και τους διαβεβαιώνει ότι ο Δήμος θα συνεχίσει, όπως κάνει έμπρακτα από την  πρώτη στιγμή, να βρίσκεται στο πλευρό τους με όποιες ενέργειες απαιτηθούν για την εφαρμογή της προαναφερόμενης απόφασης  και την οριστική δικαίωση.
 
 
Δημ/ση : 13/3/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software