ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Ο «ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ»

| Νέα του Δήμου
arhodohoritis s 1Τα θερμά χειροκροτήματα των θεατών απέσπασε η παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία της Ιωάννας Μπακαλάκου, από θίασο του Πολιτιστικού και Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» που ανέβασε ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής και εντάσσεται στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των δήμων-μελών και φορέων τους, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση στους Δημότες.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. Γιώργος Κουράσης  που επισήμαναν, μεταξύ άλλων, την άριστη συνεργασία μεταξύ Σ.Β.Α.Π. και Δήμου Αγ. Παρασκευής, όχι μόνο στον τομέα των πολιτιστικών αλλά και σε όλα τα άλλα προγράμματα που επεξεργάζεται και συμμετέχει ο Σύνδεσμος.

Παραβρέθηκαν, επίσης μεταξύ άλλων, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφ. Κορωναίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ» Στέφ. Καμπάς, , οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Παπαγεωργίου και Πάν. Γκόνης, η Δημοτική Σύμβουλος Σοφ. Αϊδίνη – Παπασιδέρη ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Στέφ. Κασαπίδης και ο Πρόεδρος της Β΄/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασ. Τραυλός.

 arhodohoritis s 2
Δημ/ση : 26/2/2018
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software