ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ 5ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

| Νέα του Δήμου
Symmetohikos 20 12 17 Σε εξέλιξη βρίσκεται το Πρόγραμμα Συμμετοχικού Σχεδιασμού για την ανάπλαση του προαυλίου των  2ου Δημοτικού Σχολείου και 5ου  Νηπιαγωγείου στον Αι Γιάννη, πρόγραμμα που έγινε έργο και έχει ήδη υλοποιηθεί με επιτυχία με ανάπλαση του πραύλιου του  7ου Δημοτικού Σχολείου και του 13ου  Νηπιαγωγείου στο Κοντόπευκο.
Στόχος του Συμμετοχικού Σχεδιασμού είναι  να καταγραφούν οι προτάσεις και ιδέες των μαθητών, των γονιών και των εκπαιδευτικών, βάσει των οποίων η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα εκπονήσει τη μελέτη για υλοποίηση του έργου ανάπλασης του προαυλίου  των Σχολείων.
Πρώτα ξεκίνησαν τα μικρότερα παιδιά, του 5ου Νηπιαγωγείου και των τριών πρώτων τάξεων του 2ου Δημοτικού. Τα παιδιά, μετά από συμπλήρωση ερωτηματολογίων και εκτενή συζήτηση για το χώρο και την καθημερινότητα του σχολείου, ζωγράφισαν τις προτάσεις και τα όνειρά τους για το χώρο του σχολείου τους.  
Σειρά έχουν οι μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού, με το «Δέντρο Ιδεών» μέσω του οποίου θα αναδειχθούν τα θετικά και τα αρνητικά του προαύλιου χώρου και οι προτάσεις των παιδιών για την αναδιαμόρφωσή του.
 
Δημ/ση : 20/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software