ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ

| Νέα του Δήμου
Domazos 11 12 17Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμος Αγ. Παρασκευής σε εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 11  Δεκεμβρίου στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» με παρουσίαση του βιβλίου-λευκώματος του, "ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ Μυστικά και …άλλες αποκαλύψεις".
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο αφιερωμένου στη ζωή  του μεγάλου ποδοσφαιριστή.  Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του βιβλίου, από τους Αντ. Αντωνιάδη, πρ. Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών-ΠΣΑΠ, Απ. Κόντο, παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή και πρόεδρο παλαιμάχων όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού, Δημ. Θεοφάνη ή «Λώρη», παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Πέτρ. Καψάσκη, Πρόεδρο και Ιδρυτή του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας  και τον ίδιο τον Μίμη Δομάζο.
Domazos 2 11 12 17
Στην εκδήλωση έκανε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος  ευχαρίστησε το «Στρατηγό» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου  για την μεγάλη  προσφορά του στον αθλητισμό, με ιδιαίτερη αναφορά στα χρόνια που μεγαλούργησε με το σπάνιο ταλέντο του και η βραδιά ολοκληρώθηκε με υπογραφή αντιτύπων του βιβλίου από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και κεράσματα. 
Domazos 1 11 12 17
Μεταξύ των παρόντων, όλων των ηλικιών, που χειροκρότησαν αρκετές φορές το Μίμη Δομάζο, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος  Δημ. Κονταξής, ο Δημ. Σύμβουλος Κ. Τσιαμπάς, ο Αντιπρ. του ΠΑΟΔΑΠ  Τ. Σερκεδάκης, ο Π. Κοσκινάς  από τη «ΣΑΝΤΑ»  ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού  Θ. Συνοδινός, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γ.  Ροκίδης και Ν. Τζουανάκος  κ.α.
 
Δημ/ση : 13/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software