ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ UNICEF « ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΜΕ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ»

| Νέα του Δήμου
tilemarathonios 2017Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των μαθητών όλων των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής   στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης « Εμβολιάζουμε - προστατεύουμε», που διοργάνωσε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef σε συνεργασία με την ΕΡΤ τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, με βασικό στόχο να μη μείνει κανένα παιδί στην Ελλάδα και στον κόσμο χωρίς την προστασία των εμβολίων.
Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής άνοιξαν  «κουμπαρά» σε κάθε Σχολείο και με το σύνθημα « Ένα ευρώ- Μια ζωή » απευθύνθηκαν από τη Δευτέρα 27/11 στους μαθητές της πόλης  οι οποίοι  έδειξαν μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη τους  στα παιδιά του κόσμου.
Ο «κουμπαράς» με το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο κατά την διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου, στο στούντιο της ΕΡΤ 2.
 
Δημ/ση : 5/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software