ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

| Νέα του Δήμου
xristougenna 17Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Πλατεία θα γίνουν οι πρώτες φετινές γιορτινές εκδηλώσεις και δρώμενα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που θα αγκαλιάσουν όλη την πόλη έως τις 2 Ιανουαρίου 2018 και είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας  της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, όλων των Συλλόγων και  Φορέων, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ, των Παιδικών Σταθμών και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 
Συγκεκριμένα: 
Στην Πλατεία και τις δύο ημέρες θα υπάρχουν στημένα και θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για τας δρώμενα το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου και το Σπιτάκι του  Αι-Βασίλη.
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρες 16.30-19.30μμ, θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με Νεράιδα, Ιπτάμενο Ξυλοπόδαρο και Εργαστήριο ραπτικής στολιδιών.
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 
-στις  9.00πμ   ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευή «Κορύβαντες»  θα βρίσκεται στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του με χειροποίητα δώρα, χορούς, τραγούδια, κεράσματα και την αναβίωση του Εθίμου της Αγίας Βαρβάρας και  
- 11.00πμ έως 14.00μμ θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με Φουσκωτό χιονάνθρωπο και Χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο για τα γράμματα των μικρών  παιδιών στον Αι-Βασίλη.
Σύντομα θα ανακοινωθεί το συνολικό Πρόγραμμα των φετινών γιορτινών  εκδηλώσεων και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. 
 
Δημ/ση : 29/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software