ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

| Νέα του Δήμου
Av ekpaiΣυνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Ι. Σταθόπουλου με τον Διευθυντή  Α/βάθμιας Εκπαίδευσης της  Β΄ Αθήνας  Αθ. Ανδρώνη  πραγματοποιήθηκε σήμερα  8/11/2017 στο Δημαρχείο.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Παν. Γκόνης, η Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Βασ. Καραμπά και η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας του Δήμου  Αγγ. Τζανή, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την εκπαίδευση και τις υποδομές στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Αγίας Παρασκευής. Ειδικότερα για τα κενά στο πρόγραμμα  παράλληλης στήριξης παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που δεν έχουν καλυφθεί ακόμη, ο κ. Ανδρώνης ενημέρωσε ότι αυτό οφείλεται στη μη αποδοχή προσλήψεων από 2 προσληφθέντες εκπαιδευτικούς (στους 6), αλλά και στη μερική υποχρηματοδότηση του προγράμματος.  Συζητήθηκαν επίσης οι  δυνατότητες συνεργασίας Δήμου και Διεύθυνσης για την από κοινού διοργάνωση προγραμμάτων ευαισθητοποίησης και επιμόρφωσης σε θέματα κυκλοφοριακής και περιβαλλοντικής αγωγής καθώς και ψυχικής υγείας.
 
Δημ/ση : 8/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software