ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ –ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

| Νέα του Δήμου
omvria pefkakiaΈργο επέκτασης του δικτύου ομβρίων υδάτων στα Πευκάκια  Αγίας Παρασκευής, προϋπολογισμού 2,5 εκ.  ευρώ περιλαμβάνεται στα 5 νέα έργα σε 4 πόλεις της βόρειας Αθήνας που εντάχθηκαν στο φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής
(www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=24959:5-nea-erga-se-4-poleis-tis-voreias-athinas-apo-tin-perifereia-attikis&catid=276&Itemid=282). 
Με το νέο έργο, που περιλαμβάνει τις οδούς Επαμεινώνδα, Καραγάτση, Βρεττάκου, Χρυσοβαλάντου Αριστοφάνους, Λουκή Ακρίτα Φθιώτιδος, Ορχομενού, Τυρνάβου, Αταλάντης, Μακαρίου, Αγαπήνωρος, Κρήτης, Κάδμου και Αγίας Θέκλας, το δίκτυο ομβρίων θα  καλύπτει τα Πευκάκια  στο σύνολο τους καθώς ήδη : 
Εκτελείται με γρήγορους ρυθμούς το έργο αγωγών ομβρίων  στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι οδοί Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια και 12  άλλες οδοί στην Αγ. Παρασκευή, με προϋπολογισμό 4,3  εκ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια  Αττικής.
Έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά οι διαδικασίες κατασκευής αγωγών ομβρίων των οδών Παπανδρέου και Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια από εργολαβία της Περιφέρειας Αττικής, με πρόβλεψη έναρξης έργου το Νοέμβριο 2017, ύψους 550.000 ευρώ.
 
Δημ/ση : 24/10/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software