ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΤΣΑΡΑ» Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

| Νέα του Δήμου
pinakida S KatsaraΤο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στον αείμνηστο Δήμαρχο Σωτήρη Κατσάρα αποφάσισε ομόφωνα, μετά από σχετική εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, την ονομασία της αίθουσας του συμβουλίου σε  «Αίθουσα αειμνήστου Δημάρχου Σωτήρη Κατσάρα» και ήδη η σχετική πινακίδα αναρτήθηκε.
Ο Σωτήρης Κατσάρας, που γεννήθηκε στο Καπαρέλλι Βοιωτίας το έτος 1909 και πέθανε την 26η Δεκεμβρίου 1993 στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διετέλεσε Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για τρείς θητείες.  Εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος το 1964 και παύθηκε από τη Δικτατορία το Μάϊο του 1967, για να επανεκλεγεί μετά τη Μεταπολίτευση για δύο συνεχείς θητείες, από τον Απρίλιο του 1975 έως και το Δεκέμβριο του 1982. Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών αγωνίστηκε για τα συμφέροντα της πόλης μας και των κατοίκων της με σθένος και αυταπάρνηση, συγκρούστηκε πολλές φορές υπέρ του Δημοσίου συμφέροντος και η θητεία του υπήρξε καθοριστική, σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες. 
 
Δημ/ση : 18/10/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software